Website in NederlandsWebsite in English

Update 29 juli. Het gehele team van Brecht gaat op vakantie. Daarom is er even niemand om achter de bar te staan. Wij zijn daarom tot 11 augustus gesloten...

Verder blijft ook de Duitse bierwinkel voorlopig gewoon bestaan! Tijdens openingsuren is het mogelijk Duits bier, brezels en andere Duitse specialiteiten af te halen.

De lijst van bieren die wij verkopen staat onder het kopje 'contact'. Ook op instagram, facebook en google staat het laatste aanbod.

Ons gehele winkelassortiment is ook te bestellen via  info@cafebrecht.nl of facebook. Bestellingen komen wij tegen een kleine vergoeding graag thuis afleveren.

In de straten rond Brecht bezorgen wij gratis. Bij bestellingen onder de 50 euro in Amsterdam binnen de A10 ring voor € 2,50. En bij bestellingen onder de 100 euro in een straal van 15 kilometer buiten de ring voor € 5,00. Daarbuiten in overlegBrecht is onder normale omstandigheden een huiskamer café in 'Berlijnse stijl' op de Weteringschans 157 in Amsterdam. Lampenkappen, comfortabele fauteuils en grootmoeders theeservies. Geen geforceerde hipheid maar tijdloze romantiek. Brecht is ieder dag open van 11.00 tot 01.00 uur. Naast goede Italiaanse koffie en mooie Duitse bieren serveren we de gehele dag piadina's, Brezels, zoetigheden en borrelhapjes. Kijk ook op onze agenda. Helaas kunnen wij geen reserveringen aannemen.