Website in NederlandsWebsite in English

Brecht's terras en  Duitse bier winkel

Update 13/5. Het terras is weer open! Maar de onze Duitse bierwinkel blijft ook gewoon bestaan! Dus eigenlijk veranderd er voorlopig niet zoveel. Iedere week van donderdag tot en met zondag tussen 2 tot 6 uur open voor het afhalen van flessen Duits bier, brezels en andere Duitse specialiteiten. Op de openingstijden van de winkel is ook het terras geopend voor tapbier en alles wat Brecht zo leuk maakt. Soms besluiten we ook spontaan open te gaan als de zon schijnt. Check dit op facebook of bel even naar Brecht op 0206272211.
Reserveren vooraf is niet mogelijk. Vraag op het terras even of er een vrij tafeltje is

Ons gehele assortiment is ook te bestellen via  info@cafebrecht.nl of facebook. Bestellingen komen wij tegen een kleine vergoeding graag thuis afleveren.

In de straten rond Brecht bezorgen wij gratis. Bij bestellingen onder de 50 euro in Amsterdam binnen de A10 ring voor € 2,50. En bij bestellingen onder de 100 euro in een straal van 15 kilometer buiten de ring voor € 5,00. Daarbuiten in overleg

De lijst van bieren die wij verkopen staat onder het kopje 'contact'. Ook op instagram, facebook en google staat het laatste aanbod.

Brecht is onder normale omstandigheden een huiskamer café in 'Berlijnse stijl' op de Weteringschans 157 in Amsterdam. Lampenkappen, comfortabele fauteuils en grootmoeders theeservies. Geen geforceerde hipheid maar tijdloze romantiek. Brecht is ieder dag open van 11.00 tot 01.00 uur. Naast goede Italiaanse koffie en mooie Duitse bieren serveren we de gehele dag piadina's, Brezels, zoetigheden en borrelhapjes. Kijk ook op onze agenda. Helaas kunnen wij geen reserveringen aannemen.