Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

Champions League. De Champions league herstart dit jaar in Augustus. Wij zenden de wedstrijden van Bayern en Leipzig uit. Op vrijdag 7 of zaterdag 8 augustus speelt Bayern de return tegen Chelsea in de 8e finale. Leipzig is al geplaatst voor de kwartfinale en speelt haar eerste wedstrijd tussen 12 en 15 augustus. De

............................................................

Le Tour de France. Als de Tour doorgaat zenden wij iedere middag de etappe uit op tv. En belangrijke etappes zenden we uit op groot scherm

.........................................................

Oktoberfest. Het Oktoberfest in München gaat niet door, maar Brecht feest gewoon door. Althans we hebben een flinke lading Hacker Pschorr Oktoberfestbier besteld. Samen met een berg Obazda, een lading Weisswursten en vele Brezels is gezelligheid gegarandeerd. Vanaf  19 september 12 uur is de tap open!

............................................................

Winterzauber! Vanaf eind november, als het steeds donkerder en kouder wordt, als de maan door de bomen schijnt en de regen of sneeuw tegen de ramen slaat zorgen we ervoor dat Brecht steeds warmer wordt. Glühwein, winterse hapjes. Kortom 'Winterzauber' in Brecht.

............................................................


VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Ajax en Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

Bovendien zenden we ieder jaar de Giro d'Italia en de Tour de France uit.
.............................................................