Website in NederlandsWebsite in English

Brecht's bier komt van een oude Tsjechische staatsbrouwerij. De wijnen worden door kleine Amsterdamse handelaren zelf gehaald bij kleine vaak biologisch producerende boeren. De kazen halen wij bij een uitstekende kaasboer in de Utrechtsestraat. De Appelsap wordt geperst in de buurt van de Keukenhof. De sinaasappelen halen wij bij het het Turkse winkeltje in de buurt. Kortom, wij zoeken onze producten met zorg uit. Kleine producenten, die vaak biologisch produceren, hebben een pre. Maar biologisch is geen absolute voorwaarde. De producten moeten met een zekere liefde zijn gemaakt. Die liefde voor het vak proef je!

Onze bieren

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/d/d4/Jever_%28Bier%29_logo.svg/200px-Jever_%28Bier%29_logo.svg.png
 
Op fles:

Rothaus Tannenzäpfle, Augustiner Helles & Edelstoff, Tegernseer Hell, Gutmann hefeweizen, Köstritzer, Held Bräu Hell, Gösser Radler, en vele anderen.

en Club Mate, , Wostok Tannenwald, Thomas Henry...

Eugen Berthold Friedrich (Bertolt) Brecht (Augsburg, 10 februari 1898 - Berlijn, 14 augustus 1956) was een Duitse schrijver, dichter en toneelregisseur. In 1933 vluchtte hij uit Duitsland en kwam uiteindelijk in de Verenigde Staten terecht. Onder invloed van de koude oorlog keerde Brecht in 1949 terug naar Duitsland en vestigde hij zich in oost Berlijn. Bekende werken van Brecht zijn de Dreigroschenoper, Mutter Courage und ihre Kinder en Baal.


Brecht komt voort uit een zekere liefde voor Duitsland en de Duitse cultuur met grote schrijvers als Goethe, Mann en natuurlijk ook Bertholt Brecht. Regelmatig is in Brecht iets te beleven wat op de een of andere manier met Europa en Duitsland te maken heeft. Een concert, toneelstuk, poezie, film, voetbal. Het kan van alles zijn.