Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

...........................................................

Zaterdag 13 oktober 20.45 uur VOETBAL NEDERLAND - DUITSLAND op groot scherm. Tsja wie gaat er winnen. Oranje zit al lang in een crisis. Maar Duitsland sinds deze zomer niet minder. Kortom wij maken ons op voor een klassieke Nederland Duitsland. Een veldslag, een strijd der giganten. De mooiste klassieker die er bestaat! Kom kijken!

...........................................................

Beaujolais Nouveau. Op de derde donderdag in november en dit jaar is dat al de 15e word de beaujolais Nouveau gepresenteerd. Brecht doet ieder jaar mee met dit circus en schenken de Nouveau van Chateau Cambon van wijlen Marcel Lapierre. Lapierre was in de jaren '80 een pionier op het gebied van het maken van natuurwijnen. Natuurwijn is een lelijke term voor wijnen waarbij bij het productieproces zoo min mogelijk wordt ingegrepen in de natuur. Geen kunstmest, weinig bestrijdingsmiddelen, maar ook later geen chemische foefjes in de wijn zelf. Wijn zoals het ooit bedoeld was. Wijn als natuurproduct in plaats van een laboratoriumproduct

.........................................................

Winterzauber! Vanaf eind november, als het steeds donkerder en kouder wordt , als de maan door de bomen schijnt en de regen of sneeuw tegen de ramen slaat zorgen we ervoor dat Brecht steeds warmer wordt. De eerste kerstversiering, Glühwein, winterse hapjes. Kortom 'Winterzäuber' in Brecht.

............................................................

VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

.............................................................