Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

Vanaf 1 augustus zijn wij iedere dag geopend vanaf 11.00 uur! (ipv 12 uur)

...........................................................

FEDERWEISSER. Donderdag 20 september komt de federweisser binnen!!! Federweisser is witte wijn die nog niet helemaal af is. De wijn is nog vol aan het gisten, is niet gefilterd, bevat weinig alcohol en is heerlijk fris. Onze Federweisser is speciaal voor ons gemaakt bij Weingut Braunewell en voorzichtig in open flessen naar Amsterdam verscheept. We weten nu nog niet exact wanneer de wijn er is. Dit is afhankelijk van de druivenoogst...

...........................................................

OKTOBERFEST. Van zaterdag 22 september tot zondag 7 oktober staat Brecht in het teken van het Oktoberfest en München. We importeren in ieder geval de zes beroemde oktoberfestbieren (Hacker Pschorr, Hofbräu, Augustiner, Paulaner, Löwenbrau en Spaten) en serveren vele Bayerische hapjes en gerechten.

...........................................................

VOETBAL NEDERLAND - DUITSLAND op groot scherm.
In Brecht zenden wij altijd de klassieker Nederland - Duitsland uit. En dit najaar hebben we mazzel. In het nieuwe toernooi de Nations League stuiten beide landen twee keer op elkaar. Eerst in Nederland op 13 oktober en op 19 november in Duitsland...

...........................................................

VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

.............................................................