Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

............................................................

Brecht's Oktoberfestchen. Van Zaterdag 21 september tot zondag 6 oktober vindt in München het Oktoberfest plaats. In Brecht feesten wij het Oktoberfest mee. Wij serveren 5 Oktoberfestbieren (Hacker Pschorr van tap, Hofbräu, Paulaner, Löwenbrau en Spaten van fles) en combineren dit met veke traditionele Bayerische hapjes.
............................................................

Federweisser. Donderdag 26 september komt de Federweisser binnen! Ieder jaar maakt men op Weingut Braunewell ergens in September speciaal voor ons een batch Federweisser. En ieder jaar bestellen we meer en is het weer sneller op. Wat federweisser is? Het is heel jonge nog gistende witte wijn. Het alcoholpercentage is nog laag en de wijn leeft nog van de gist. Bijna smaakt het naar limonade, maar dat is het niet...

............................................................

Winterzauber! Vanaf eind november, als het steeds donkerder en kouder wordt, als de maan door de bomen schijnt en de regen of sneeuw tegen de ramen slaat zorgen we ervoor dat Brecht steeds warmer wordt. Glühwein, winterse hapjes. Kortom 'Winterzäuber' in Brecht.

............................................................

VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Ajax en Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

Bovendien zenden we ieder jaar de Giro d'Italia en de Tour de France uit.
.............................................................