Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

Op dit moment schenken wij weer de prachtige bieren van Schwester Doris Engelhardt. Zij brouwt in het klooster van Mallersdorf heerlijke bieren en dit jaar is ook het Vastenbier meegekomen. het bier dat zij brouwt voor de katholieke vastentijd voor pasen. Kom snel langs want we hebben een zeer beperkte voorraad. Dit omdat het bier koud moet blijven en niet gepasturiseerd is.

...........................................................

30 April. Ajax - tegen een Engelse club op groot scherm.
Voor de halve finale Champions league zetten wij de stoeltjes in bioscoop positie en rollen het grote scherm uit. Kom dus lekker Ajax kijken bij Brecht!

...........................................................


Giro d'Italia. 11 mei start de giro met een tijdrit door Bologna. Kansen dus voor Dumoulin op het roze... Alle ritten zenden we uit op tv. En als het echt spannend wordt zetten we het grote scherm aan. Dit laten we op de dag zelf op facebook en deze site weten.

...........................................................

WK Voetbal (dames) Van 7 juni tot 7 juli zenden wij dit wereldkampioenschap uit op groot scherm. Wij zenden in ieder geval de wedstrijden van Nederland en Duitsland uit.

Voorlopig zijn dat onderstaande wedstrijden.

Zaterdag 8 juni 15.00 uur: Duitsland - China
Dinsdag 11 juni 15.00 uur: Nieuw-Zeeland - Nederland
Woensdag 12 juni 18.00 uur: Duitsland - Spanje
Zaterdag 15 juni 15.00 uur: Nederland - Kameroen
Maandag 17 juni 18.00 uur: Zuid-Afrika - Duitsland
Donderdag 20 juni 18.00 uur: Nederland - Canada

............................................................

Voetbal. Nederland - Duitsland. Binnen een jaar spelen Nederland en Duitsland 4 keer tegen elkaar. Op 6 september  om 20.45 treffen beide landen elkaar weer in de kwalificatie voor het EK 2020. En wij zenden het op groot scherm uit!

............................................................

Federweisser. Ieder jaar maakt men op Weingut Braunewell ergens in September speciaal voor ons een batch Federweisser. En ieder jaar bestellen we meer en is het weer sneller op. Wat federweisser is? Het is heel jonge nog gistende witte wijn. Het alcoholpercentage is nog laag en de wijn leeft nog van de gist. Bijna smaakt het naar limonade, maar dat is het niet...

............................................................

Oktoberfest. Van Zaterdag 21 september tot zondag 6 oktober vindt in München het Oktoberfest plaats. In Brecht feesten wij een beetje mee. Wij serveren de 6 Oktoberfestbieren (Augustiner, Hacker Pschorr, Hofbräu, Paulaner, Löwenbrau en Spaten) en combineren dit mmet veke traditionele Bayerische hapjes.

............................................................

Winterzauber! Vanaf eind november, als het steeds donkerder en kouder wordt, als de maan door de bomen schijnt en de regen of sneeuw tegen de ramen slaat zorgen we ervoor dat Brecht steeds warmer wordt. Glühwein, winterse hapjes. Kortom 'Winterzäuber' in Brecht.

............................................................

VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

Bovendien zenden we ieder jaar de Giro d'Italia en de Tour de France uit.
.............................................................