Website in NederlandsWebsite in English

For english text click on the english flag top left of this page.

..........................................................

LE TOUR DE FRANCE. 7 juli start de Tour de France op het eilandje Noirmoutier-en-l'Île. In Brecht straat iedere middag de tv aan met de etappe van de dag. Echt spannende etappes zoals laten we op groot scherm zien...

...........................................................

Zondag 22 juli. OPENING NOORD ZUID LIJN. Op 21 juli wordt de Noord Zuid lijn geopend en Brecht wordt daarmee in een klap een van de best bereikbare cafe's van de stad. In samenwerking met de app Your Turn organiseren wij die middag diverse spelletjes Ticket to ride. Een bordspel waarmee je treinlijnen door heel Europa aan moet leggen. Download de app Your Turn en meld je aan! Oh ja eerste drankje gratis!

...........................................................

OKTOBERFEST. Van zaterdag 22 september tot zondag 7 oktober staat Brecht in het teken van het Oktoberfest en München. We importeren in ieder geval de zes beroemde oktoberfestbieren (Hacker Pschorr, Hofbräu, Augustiner, Paulaner, Löwenbrau en Spaten) en serveren vele Bayerische hapjes en gerechten.

............................................................

VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

.............................................................