Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

...........................................................

Voetbal. Nederland - Duitsland. Binnen een jaar spelen Nederland en Duitsland 4 keer tegen elkaar. Op 23 maart om 20.45 treffen beide landen elkaar weer in de kwalificatie voor het EK 2020. En wij zenden het op groot scherm uit! Net als de return op 6 september.

...........................................................

Giro d'Italia. 11 mei start de giro met een tijdrit door Bologna. Kansen dus voor Dumoulin op het roze... Alle ritten zenden we uit op tv. En als het echt spannend wordt zetten we het grote scherm aan. Dit laten we op de dag zelf op facebook en deze site weten.

............................................................

Winterzauber! Vanaf eind november, als het steeds donkerder en kouder wordt, als de maan door de bomen schijnt en de regen of sneeuw tegen de ramen slaat zorgen we ervoor dat Brecht steeds warmer wordt. Glühwein, winterse hapjes. Kortom 'Winterzäuber' in Brecht.

............................................................

VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

Bovendien zenden we ieder jaar de Giro d'Italia en de Tour de France uit.
.............................................................