Website in NederlandsWebsite in English

WK Voetbal. Het WK is begonnen. Wij zenden alle wedstrijden van het Duitse elftal uit op groot scherm (ARD of ZDF). Wij verwachten dat het flink druk wordt. Dus kom lekker vroeg. We hebben de koelkasten volgestouwd met Augustiner, Tannenzaepfle en Jever en serveren eten.
Reserveren is niet mogelijk...


Zaterdag 23 juni wordt een echte voetbaldag met een grootse finale.Aan het begin van de middag gaat de beamer aan voor onze Zuiderburen. Daarna een opwarmertje uit de poule met Duitsland en daarna mag Duitsland gaan strijden voor een mogelijke plek in de 8e finale
14.00 uur België - Tunesië
17.00 uur Zuid Korea - Mexico
20.00 uur Duitsland - Zweden

Woensdag 27 Juni 16.00 uur Zuid Korea - Duitsland 
om 20.00 uur zenden we ook Zwitserland tegen Costa Rica uit.

Hiernaast staat de tv geregeld aan met een mooie wedstrijd.
En mocht je met een groep een wedstrijd anders dan Duitsland willen komen kijken. laat het weten. Dan rollen wij het scherm uit en zetten we de beamer aan.

..........................................................

Le Tour de France. 7 juli start de Tour de France op het eilandje Noirmoutier-en-l'Île. In Brecht straat iedere middag de tv aan met de etappe van de dag.

...........................................................

Zondag 22 juli. Opening Noord Zuid lijn. Op 22 juli wordt de Noord Zuid lijn geopend. Wij wachten al jaren gespannen af dus zijn erg benieuw...

...........................................................

En verder vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

.............................................................