Website in NederlandsWebsite in English
For english text click on the english flag top left of this page.

De Champions League herstart dit jaar in Augustus. Wij zenden de wedstrijden van Bayern en Leipzig uit op groot scherm. Zaterdag 8 augustus om 21 uur speelt Bayern de return tegen Chelsea in de 8e finale. Leipzig is al geplaatst voor de kwartfinale en speelt haar eerste wedstrijd op 13 augustus tegen Atletico.

............................................................


De Tour de France start dit jaar op 29 augustus en wij zenden alle etappes uit. wel gaan we doordeweeks pas om 16 uur open. In het weekend echter al om 14 uur. Oh en mooie etappes zenden we op groot scherm uit... Hou hiervoor facebook in de gaten


.........................................................

14 september organiseert het Duitsland Instituut de Dag van de Duitse Taal in Brecht. Van 15 tot 19 uur zal Brecht in het teken staan van Duitse literatuur. Kijk voor de meest recente info op duitslandinstituut.nl

.......................................................

Het Oktoberfest in München is geannuleerd maar hebben al een flinke order bij Hacker Pschorr geplaats. Kortom wij hebben Oktoberfestbier en we zullen dan ook een Oktoberfestchen vieren. Vanaf zaterdag 19 september 12 uur is het 'O zapft ist!

........................................................

Ergens rond eind september of begin oktober zijn de druiven op Weingut Braunewell rijp en is het tijd voor Federweisser. Wij houden u op de hoogte wanneer we de federweisser verwachten. Ook kunt u flessen voorbestellen  bij Markvandewijn.nl Email: mark@markvandewijn.nl

........................................................

Winterzauber! Vanaf eind november, als het steeds donkerder en kouder wordt, als de maan door de bomen schijnt en de regen of sneeuw tegen de ramen slaat zorgen we ervoor dat Brecht steeds warmer wordt. Glühwein, winterse hapjes. Kortom 'Winterzauber' in Brecht.

............................................................


VOETBAL. Geregeld krijgen wij mailtjes of wij bepaalde (Duitse) voetbalwedstrijden uitzenden. Om iedere twijfel weg te nemen is dit wat wij uitzenden.
- Interlands van het Duitse elftal op WK en EK's
- Interlands Nederland - Duitsland.
- Champions League wedstrijden van Ajax en Duitse teams vanaf de halve finale

En verder organiseren wij vele kleine evenementen rondom bier en andere dranken. Hou voor de meest actuele informatie onze facebook pagina in de gaten.

Bovendien zenden we ieder jaar de Giro d'Italia en de Tour de France uit.
.............................................................