Website in NederlandsWebsite in English
Na Corona gaat Brecht weer op alle dagen open, behalve op Maandag. Op maandag gaan we leuke dingen doen. En wat dat is mag je helemaal zelf bepalen. Althans we nodigen iedereen uit een leuk idee uit te werken voor de maandag. Alles kan. De verjaardag van je oma, een optreden van je kat, en filmvertoning, een schilderdag, filmopname, een dagje de bar schrobben, een wijnproeverij, een bierproeverij, een appelsapproeverij, een modeshow, een concert, een iets anders, een weet ik veel.

Kortom verzin iets leuks en Brecht is van jou voor één dag.

..........................................................

Oktoberfest. Van zaterdag 17 september tot zondag 2 oktober vier München het oktoberfest. En brecht viert een beetje mee. Met 4 soorten oktoberfestbier (Hofbräu, Hacker Pschorr, Paulaner en Löwenbräu) en Beierse hapjes.

..........................................................

Federweisser. federweisser is de eerste wijn van het jaar. Ieder jaar ontvangen wij een flinke hoeveelheid flessen van Weingut Braunewell. Maar we weten nooit exact wanneer. Dit hangt af van de oogst. We laten het weten als de flessen onze kant op komen. Maar wees dan snel.. De Federweisser moet binnen 2 weken op!

..........................................................

Glühweinanstich. Op de dag dat de echte Hollandse herfst zijn intrede doet maken wij onze eerste huisgemaakte glühwein. Wij weten dus ook niet wanneer, maar iedere dag komt deze dag weer een dag dichterbij.

...........................................................

Winterzauber! From the end of November, as days shorten and winter cold enters the country, we make Brecht Amsterdam's warmest place. With many lights, glühwein, warm cider and christmas decorations. Winterzauber (winter magic) in Brecht.

..........................................................

And many other short performances or small bar events  Check our facebook for the most recent info.

...............................................................