Website in NederlandsWebsite in English

Brecht's terras en  Duitse bier winkel

Update 8 juni. We zijn weer open! Voorlopig iedere donderdag tot en met zondag. Donderdag en vrijdag van 15 tot 22 uur. Zaterdag en zondag  van 14 tot 22 uur.

Reserveren vooraf is niet mogelijk. Vraag op het terras even of er een vrij tafeltje is

Verder blijft ook de Duitse bierwinkel voorlopig ook gewoon bestaan! Iedere week van donderdag tot en met zondag tussen 2 tot 8 uur open voor het afhalen van flessen Duits bier, brezels en andere Duitse specialiteiten.

De lijst van bieren die wij verkopen staat onder het kopje 'contact'. Ook op instagram, facebook en google staat het laatste aanbod.

Ons gehele winkelassortiment is ook te bestellen via  info@cafebrecht.nl of facebook. Bestellingen komen wij tegen een kleine vergoeding graag thuis afleveren.

In de straten rond Brecht bezorgen wij gratis. Bij bestellingen onder de 50 euro in Amsterdam binnen de A10 ring voor € 2,50. En bij bestellingen onder de 100 euro in een straal van 15 kilometer buiten de ring voor € 5,00. Daarbuiten in overlegBrecht is onder normale omstandigheden een huiskamer café in 'Berlijnse stijl' op de Weteringschans 157 in Amsterdam. Lampenkappen, comfortabele fauteuils en grootmoeders theeservies. Geen geforceerde hipheid maar tijdloze romantiek. Brecht is ieder dag open van 11.00 tot 01.00 uur. Naast goede Italiaanse koffie en mooie Duitse bieren serveren we de gehele dag piadina's, Brezels, zoetigheden en borrelhapjes. Kijk ook op onze agenda. Helaas kunnen wij geen reserveringen aannemen.